Πως να παραγγείλω online με το σύστημα του PeriSouvlaking?

Η υπηρεσία προσφέρεται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ! Αν δεν έχετε ακόμα εγγραφεί, επιστρέψτε στην αρχική σελίδα και πατήστε ΣΥΝΔΕΣΗ στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Ακολουθήστε τις οδηγίες εγγραφής και επιστρέψτε εδώ για να συνεχίσετε.

Για να παραγγείλετε, πατήστε το κουμπί Online Delivery στην αρχική οθόνη του ιστοτόπου. Θα μεταφερθείτε στο σύστημα ελέγχου της διευθυνσής σας, για να επιβεβαιωθεί η δυνατότητα παράδοσης στον χώρο σας.

Σε περίπτωση που είστε εντός των ορίων παράδοσης, θα ανοίξει μια νέα σελίδα με το μενού του καταστήματος. Εάν δεν είστε εντός της περιοχής διανομής, το σύστημα θα σας ενημερώσει με μήνυμα σφάλματος “Λυπούμαστε, δεν παραδίδουμε ακόμα στην περιοχή σας!”.

Αφού επιλέξετε όλα τα προϊόντα που θέλετε να παραγγείλετε, τότε πατάτε με το ποντίκι σας το εικονίδιο του καλαθιού στην πανω δεξιά γωνία της οθόνης. Θα μεταφερθείτε σε μια νέα σελίδα, όπου αφού επιβεβαιώσετε την ορθότητα της παραγγελίας σας, θα πατήσετε το κουμπί “Ολοκλήρωση Παραγγελίας”.

Στην τελική σελίδα που ανοίγει,παρακαλούμε ελέγξτε τα στοιχεία αποστολής και χρέωσης της παραγγελίας σας. Εφόσων όλα είναι σωστά, πατήστε PLACE ORDER στο δεξιά παράθυρο για να αποσταλεί η παραγγελία σας. Στην νέα σελίδα που ανοίγει, βρίσκεται ο αριθμός και η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ PLACE ORDER, ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ “ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ” ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΕΑΝ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ, ΕΛΕΓΞΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΑ. ΕΙΔΑΛΛΩΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ!